Polityka prywatności

Pełna wersja https://gra.grywit.pl/static/documents/Polityka_Prywatnosci_na%20stron%C4%99%20internetow%C4%85-https_www.grywit.pl.pdf

(I) administratorem danych osobowych jest GRYWIT Anna Jankowiak z siedzibą z siedzibą w Gdańsku, adres: ul. Sopocka 7, 80-299 Gdańsk,


(II) dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie na zasadach, w celu oraz w okresie wynikającym z powyższych zgód przez GRYWIT Anna Jankowiak, zaś przez okres dłuższy niż wynikający ze zgody wyłącznie w przypadku nałożenia takiego obowiązku przez powszechnie obowiązujące przepisy prawa,


(III) podstawę prawną przetwarzania stanowi zgoda, zaś przetwarzanie dotyczy wyłącznie wskazanych w zgodzie danych osobowych,


(IV) osoba, której dane pozostają przetwarzaniu, posiada prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem,


(V) podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże cofnięcie zgody lub odmowa jej udzielenia (lub inne ograniczenie w ich wykorzystaniu), może uniemożliwić realizację celów określonych zgodą, tj. prowadzenia komunikacji oraz zapoznania się z ofertami, (VI) osoba, której dane pozostają przetwarzane, posiada prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie danych osobowych dotyczących narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 (RODO),


(VII) dane osobowe nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany (ani profilowane),


(VIII) dane osobowe nie będą przekazywane (transferowane) do państw trzecich ani organizacji międzynarodowych.


(IX) Strona używa Google Analitycs.

 

Ta strona internetowa korzysta z Google Analytics, usługi analizowania usług internetowych, oferowanej przez Google Inc.  .Google Analytics wykorzystuje tzw. „Cookies”, pliki tekstowe, które są zapisywane na Państwa komputerze i umożliwiają analizę korzystania przez Państwa ze strony internetowej. Uzyskane przez plik cookie informacje dotyczące sposobu korzystania przez Państwa z tej strony internetowej są zwykle przekazywane na serwer Google w USA i tam zapisywane. W przypadku aktywowania anonimizacji IP na tej stronie internetowej w obrębie państw członkowskich Unii Europejskiej lub w innych krajach, które są stronami Porozumienia o Europejskim Obszarze Gospodarczym, Państwa adres IP zostanie jednak najpierw skrócony przez Google.

(2) Adres IP przekazany przez Państwa przeglądarkę w ramach usługi Google Analytics nie jest zestawiany przez Google z innymi danymi.

(3) Można zapobiec zapisywaniu plików cookies przez odpowiednie ustawienia w oprogramowaniu przeglądarki. Zwracamy jednak uwagę, że w takim przypadku nie będą Państwo mogli w pełni korzystać ze wszystkich funkcji tej strony internetowej. Ponadto mogą Państwo zapobiec pobieraniu danych uzyskanych przez plik cookie i odnoszących się do Państwa sposobu korzystania ze strony internetowej (łącznie z adresem IP) przez Google, a także przetwarzaniu tych danych przez Google, jeśli pobiorą Państwo i zainstalują wtyczkę do przeglądarki, dostępną pod następującym linkiem: tools.google.com/dlpage/gaoptout.

(4) Ta strona internetowa korzysta z Google Analytics z rozszerzeniem „anonymizeIp()”. Oznacza to, że adresy IP są przetwarzane dalej po skróceniu, aby wykluczyć możliwość odniesienia ich do konkretnych osób. Jeśli w przypadku danych osobowych zebranych na Państwa temat możliwe jest odniesienie ich do konkretnej osoby, takie odniesienie jest od razu wykluczane, a dane osobowe są niezwłocznie usuwane.

(5) Korzystamy z Google Analytics w celu analizowania korzystania z naszej strony internetowej oraz jej regularnego usprawniania. Dzięki uzyskanym statystykom możemy poprawiać naszą ofertę i uczynić ją bardziej interesującą dla Państwa jako użytkowników. W odniesieniu do wyjątkowych przypadków, w których dane osobowe przekazywane są do USA, Google podporządkowuje się porozumieniu EU-US Privacy Shield, www.privacyshield.gov/EU-US-Framework. Podstawę prawną dla korzystania z Google Analytics stanowi art. 6 ust. 1 zd. 1 lit. f) RODO.

Bezpieczeństwo
  • – Wszystkie systemy są oparte o ściśle określoną politykę haseł,
  • – Nasza platforma jest szyfrowana i posiada certyfikat SSL,
  • – Wykorzystujemy protokół SSH,
  • – Nasze serwery znajdują się na terytorium Polski,
  • – Z naszych aplikacji korzystały największe firmy w Polsce, również z branży finansowej.
  •  

 

Zero Waste Christmas Edtion

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Translate »